۱ آذر | توصیه حجتالاسلام قمی به دانشآموزان در رویداد ملی سفارتخانههای مقاومت:
سراغ ارتباط گرفتن با دانشآموزان کشورهای محور مقاومت بروید
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم مطرح کرد؛
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم گفت: رویکرد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور این بوده تا بسیاری از مجموعه های قرآنی جریان های مردمی را بیش از قبل تقویت کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام علی تقی زاده صبح شنبه در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی خراسان جنوبی اظهارکرد: رهبری مبنای قوی قرآنی دارند و تمدن اسلامی را منوط به این کردهاند که جامعه قرآنی شود.
وی تصریح کرد: از این منظر سال ۹۵ مقام معظم رهبری فرمودند فعالیتهای قرآنی بهشدت جزو فعالیتهای راهبردی است.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور با اشاره به اینکه با اهتمام مقام معظم رهبری به موضوعات قرآنی در سال ۸۸ دستور شکلگیری شورای توسعه قرآنی در ذیل شورای عالی انقلاب داده شد، افزود: مصوبات این شورا برای همه دستگاهها لازمالاجرا است.
حجتالاسلام تقی زاده گفت: طی ۱۴ سالی که از شکلگیری این شورا میگذرد استفادهای که انتظار بوده از این شورا محقق نشده و باعث شد طراحی جدیدی شکل بگیرد.
وی یادآور شد: در بیش از ۴۰ سال که از عمر انقلاب میگذرد فراز و نشیبهایی در حوزههای قرآنی وجود داشته و در دهه اخیر اتفاقی کهموج رغبت در فعالیتهای قرآنی ایجاد کرده باشد ندیدیم تا اینکه برنامه محفل انس با قرآن از صداوسیمای کشور پخش گردید انگیزهای ایجاد کرد و مورد استقبال مردم قرار گرفت و سبب شد تا انگیزه عمومی در نقطهای شکل بگیرد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری چندین بار از این برنامه بهعنوان گام نخست برای ایجاد رغبت در جامعه به حوزه فعالیتهای قرآنی قدردانی کردهاند، بیان داشت: اما متأسفانه در گام بعدی در فعالیتهای قرآنی ایدهای کهموج رغبت عمومی را ایجاد کند وجود نداشته است.
حجتالاسلام تقی زاده گفت: با بسیاری از صاحبنظران در این زمینه مشورت شده تا منجر به تربیت قرآنی در جامعه شود.
وی به روند شکلگیری شورای توسعه فرهنگ قرآنی در کشور اشاره داشت و افزود: در حال حاضر دبیرخانه این شورا در اختیار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور قرار دارد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور بابیان اینکه در برخی از استانها در طی ۱۴ سالی که از عمر این شورا میگذرد نمونههای موفق از برشهای استانی در حوزههای قرآنی وجود داشته است، اضافه کرد: ازجمله این استانهای موفق استان مازندران بوده که در ۱۶ شهرستان آن برش شورای توسعه شکلگرفته و سندی را برای کل استان ایجاد کردهاند.
حجتالاسلام تقی زاده پیشنهاد کرد تا برای بازه سه تا پنج سال سند راهبردی قرآن در استان تدوین شود، یادآور شد: با توجه به این سند باید فعالیتهای هر یک از دستگاههای ذیربط با این حوزه تعریفشده و شکل بگیرد.
وی ادامه داد: همچنین پیشنهاد میشود در استان روز و یا هفته فعالیتهای قرآنی شکلگرفته و بر اساس آن فعالیت قرآنی شاخص دستگاهها در این روز و یا هفته مشخصشده کانون توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور تصریح کرد: رویکرد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور این بوده تا بسیاری از مجموعههای قرآنی جریانهای مردمی را بیش از قبل تقویت و فرصت دیده شدن را بیش از گذشته ایجاد کنند.
حجتالاسلام تقی زاده با اشاره به اینکه فضای مردمی نسبت به اهلبیت (ع) در جامعه ایجادشده و در این بخش با موفقیت عمل گردیده اما در فضای قرآنی اینگونه نبوده است، خاطرنشان کرد: باید نهادهایی که نقش راهبردی دارند در این راستا تلاش کنند تا این اقدام شکل گیرد.
1402/09/04
T
T