۲ آذر | در شبکه اجتماعی ویراستی منتشر شد؛
واکنش حجتالاسلام قمی به پرداخت دلاری حق ماموریتها
نخستین نشست هم اندیشی برای بررسی راهکارهای اجرای دقیق، برنامه ریزی شده و هدفمند طرح ملی «سکوی خدمات محلی» به منظور تقویت مساجد شهرستان بندرعباس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام غلامحسین حقانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان هرمزگان نیز با اشاره به اهمیت مساجد و ضرورت حمایت و تقویت آن و نقش مسجد در محلات شهرها، گفت: بهره گیری از همه ظرفیتها و هم افزایی در اجرای برنامههای موردنیاز روز، تاثیرگذار و جذاب نکته برجسته و مثبت طرح سکوی خدمات محلی است.
وی با اشاره به تعدد فعالان حوزه مسجد، تاکید کرد: همه این گونه نشستها و اجرای برنامهها و طرحها باید منتج به این موضوع باشد که در طراحی عملیات مشترک شاهد اتفاق و عملیاتی در میدان باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان هرمزگان با انتقاد از ضعیف بودن کار جمعی در حوزه فعالیتهای ارزشی، افزود: همواره در کار جمعی برکت وجود داشته است و امیدواریم نهادهای درگیر در اجرای طرح سکوی خدمات محلی با بهره گیری از امکانات و ظرفیتهای محدود پاسخ مناسبی به مطالبات و درخواستهای متنوع در حوزه مسجد محلات شهر بندرعباس بدهند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همدلی و هم افزایی در اجرای این طرح، اتفاق مبارکی در سطح مساجد رقم بخورد.
اسلام خواجه یی سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد هرمزگان در این نشست گفت: طرح سکوی خدمات محلی با هدف ترسیم و ترویج گفتمان امامت و تحقق الگوهای اصیل جامعه پردازی ولایی مسجد محور از طریق توانمندسازی و پشتیبانی از امامان و سایر کنشگران فعال در مساجد اجرا میشود.
وی با بیان اینکه این طرح در گام نخست در جهت تقویت و جهت بخشی به مشارکت مردمی با محوریت مسجد در حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و … اجرا میشود، افزود: در این طرح به بررسی مهمترین مسائل و همچنین ظرفیتهای سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری برای حل مسائل اولویت دار، نحوه بهره گیری از ظرفیت موثر مساجد محلات در حل مسائل شهر، بررسی موانع پیش روی فعال سازی مساجد شهر و راهکارهای پیشنهادی برای حل مسائل دارای اولویت پرداخته میشود.
سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد هرمزگان با اشاره به اینکه در قالب طرح سکوی خدمات محلی هم سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری بندرعباس و هم کانونهای فرهنگی هنری مساجد میتوانند از ظرفیت همدیگر در اجرای برنامهها استفاده کنند.
وی از وجود گروههای سرود، تواشیح، تئاتر، نمایش طنز و کمدی، اجرای برنامه ها، سخنران، قراء و حفاظ، گروهها و کانالهای شبکههای اجتماعی، مکان برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی، پایگاه خبری فهما و خبرگزاری شبستان به عنوان بخشی از ظرفیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد نام برد و اظهار کرد: با توجه به مردمی اداره شدن کانون ها، نیازمند حمایت مادی دارند که سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری و اداره کل تبلیغات اسلامی میتوانند ستاد هماهنگی را در حمایت از کانونها یاری کنند.
مسلم عاشوری، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندرعباس نیز ضمن اعلام آمادگی این سازمان در اجرای طرح سکوی خدمات محلی، گفت: هم اکنون نیز ۹۵ درصد از برنامههای فرهنگی سازمان در محوطه یا فضای روبروی مساجد محلات شهر بندرعباس برگزار میشود.
گفتنی است در این نشست مقرر شد که پس از ارائه این طرح در نشست شورای اداری هر سه نهاد و بررسی ظرفیت و پتانسیلها و همچنین موانع و راهکارها، در نشست آتی مدیران ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد هرمزگان، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندرعباس، میثاق نامه اجرای طرح امضا شود.
1402/09/14
T
T