مرکز هنری رسانه‌ای نهضت | ابوذر روحی مطرح کرد؛

«گوش به فرمان» بازنمایی امید از مفهوم انتظار برای نسل نوجوان است

مرکز هنری رسانه‌ای نهضت | ابوذر روحی مطرح کرد؛

«گوش به فرمان» بازنمایی امید از مفهوم انتظار برای نسل نوجوان است

خواننده سرود «سلام فرمانده»، پس از موفقیت سرود «سلام فرمانده»، نماهنگ جدیدی به نام «گوش به فرمان» منتشر کرده است.

«گوش به فرمان» بازنمایی امید از مفهوم انتظار برای نسل نوجوان است

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، نماهنگ «گوش به فرمان» ابوذر روحی بر محوریت انتظار ظهور امام زمان (عج) و این موضوع ساخته شده است. در این اثر، روحی به‌وسیله کلام و ملودی، پیامی از وفاداری به امام زمان (عج) و آمادگی برای ظهور ایشان را به گوش مردم رسانده است. روحی ضمن اشاره به جزئیاتی از این نماهنگ، درباره پیامی که قصد داشته منتقل کند و تأثیرات آن در جامعه می‌گوید.

ابوذر روحی درباره نماهنگ جدید خود به نام «گوش به فرمان» گفت: هدف من از ساخت گوش به فرمان، انتقال پیامی امیدبخش به مردم بود. در این نماهنگ تلاش کرده‌ام که مفهوم انتظار ظهور امام زمان (عج) را به‌طور خاص به مخاطب منتقل کنم. در دنیای امروز همگی باید برای ظهور آن امام بزرگوار آماده باشیم و در عمل نشان دهیم که گوش به فرمان ایشان خواهیم بود.

وی ادامه داد: در این نماهنگ، تمام تلاش من بر این بود که مردم، به‌ویژه نوجوانان، به یاد بیاورند که چگونه باید به ندای امام زمان (عج) پاسخ دهند و در راه آماده‌ سازی جامعه برای ظهور، تا انقلاب مهدی (عج) گام بردارند. این اثر تلاشی برای بازنمایی امید از مفهوم انتظار در جامعه و برای نسل نوجوان است.

او در خصوص جزئیات محتوا و پیام این اثر گفت: کلمات و تصاویر این نماهنگ تماماً بر اساس مفاهیم انتظار و ظهور است. ملودی هم به‌گونه‌ای انتخاب شده که احساس شور، ایمان و نشاط و امید را در مخاطب بیدار کند. هدف از ترکیب این کلام و موسیقی، ایجاد اتصال روحی و معنوی مردم با مسئله است.

روحی همچنین به تأثیر این نماهنگ بر جامعه اشاره کرد: در دوران کنونی، که جهان درگیر چالش‌های مختلف است، مردم نیاز به امید و امیدآفرینی دارند که انتظار و امید به ظهور امام زمان (عج) از نشانه‌های آن است. این اثر به‌ویژه برای نسل جوان که در دنیای پر از دغدغه‌های روزمره قرار دارد، می‌تواند نمادی از امید به آینده باشد.

خواننده سرود «سلام فرمانده» در پاسخ به این سوال که «گوش به فرمان» چه تفاوتی با سلام فرمانده دارد، گفت: در حالی که «سلام فرمانده» بیشتر به‌عنوان یک سرود با مفاهیم عمومی همچون همبستگی و مقاومت ساخته شده بود، «گوش به فرمان» به‌شدت بر محور موضوع ظهور و انتظار امام زمان (عج) استوار است. در این اثر، تمام تلاش من بر این بود، که پیامی در راستای آمادگی برای ظهور امام عصر (عج) و امیدآفرینی در جامعه باشد.

ابوذر روحی درباره تأثیر این نماهنگ بر نسل جوان نیز گفت: امیدوارم جوانان با دیدن این نماهنگ، حس جدیدی از عشق به امام زمان (عج) و آمادگی برای ظهور ایشان پیدا کنند و انتظار ظهور امام زمان (عج) جزئی از زندگی روزمره‌اش شود.

ابوذر روحی در پایان عنوان کرد: من همواره سعی کرده‌ام که با آثارم پیامی بزرگتر از موسیقی به مردم منتقل کنم. در «گوش به فرمان»، هدف من این بود که مردم احساس کنند که در کنار یکدیگر و با ایمانی راسخ، می‌توانند برای ظهور امام زمان (عج) آماده شوند و این آمادگی عاملی جهت ایجاد امید در جامعه و در بطن زندگی مردم است.

ابوذر روحی با نماهنگ «گوش به فرمان» به نوعی توانسته است با تأکید بر آمادگی بر ظهور امام زمان (عج) و دعوت به پاسخ‌گویی به ندای ایشان، پیامی از امید و امیدآفرینی داشته باشد. گوش به فرمان، به نسل جوان فرصتی می‌دهد تا در مسیر آماده‌سازی جامعه برای ظهور گام بردارند.

گفتنی است؛ ابوذر روحی در سال‌های اخیر و با انتشار نماهنگ‌های «سلام فرمانده» ۱ و ۲ و «فرمانده مهدی» در آستانه نیمه شعبان و سالروز میلاد منجی عالم بشریت این قطعات را با محوریت انتظار و عرض ارادت به حضرت مهدی تولید و منتشر کرده که بعضی از آنها به ویژه سلام فرمانده ۱ با استقبال بی‌سابقه و گسترده مردم به ویژه کودکان و نوجوانان همراه بوده و با استقبال ویژه در کشورهای مسلمان منطقه نیز روبرو شده است. گوش به فرمان به نوعی چهارمین قطعه‌ای است که ابوذر روحی در ایام میلاد امام زمان(عج) و نیمه شعبان منتشر کرده است.

منبع: ایکنا

1403/11/25

تعداد بازدید: 85

پربازدیدترین

جدیدترین

منتخب

ایران
آیکون توانخواهان

T

T